onsdag 27 februari 2013

fortsättning på sökorden

Jag söker på internet på sökorden som jag skrev om förra blogginlägget men jag hittar inte min blogg. Varför? Jag testar nya sökord, ovanliga sökord som ...ablation, fetalier och kältring. Jag kan alltså inte dessa ord, jag googlade...vänta ett ögonblick...

nu är jag tillbaka! Här kommer ordlistan:

ablationavsmältning, avlägsnande, bortopererande

fetalierlivsmedel

kältringbesvärlig person

MEn OOOH det går ju inte. Sökorden funkar inte. Nu struntar jag i det här med internet

the tekniska geniet gör revival


Som ni vet är jag en väldigt populär mediaprofil i dagens Sverige och har ju länge valt att varit anonym här på bloggen. Jag har gjort vad som krävts av mig, jag har krypterat, filtrerat, magasinerat och dolt personlig information om mig själv till den grad att det är stört omöjligt att ta reda på vem jag är på riktigt. Inte ens en jättesuperhacker skulle kunna lista ut det.
Det är rätt smart av mig faktiskt att göra så här. Skapa en hemlig hype om mig själv. Nästan som ett konstprojekt.

 En av mina all-time-favorit-våta-dröm-om-mig-själv är att vara "den mystiska kvinnan i hörnet". En sån där kvinna med klackskor och svart liten klänning och strumpbyxor med söm på baksidan, cigarettmunstycke och röda läppar. Tänk er en rökig bar, en bardisk av mahogny, ett litet dansgolv. Det är stimmigt där inne, folk gapar och skriker och skrattar och har sig. Men vänta, vad är det för en skugga där längst inne i hörnet? Jo, det är jag, jag sitter inte där för att jag är blyg och osäker och obekväm utan för att jag är cool och tuff och obrydd om att umgås med folk som inte förtjänar att umgås med mig. Jättehäftig. Det krävs mod av den som vågar gå fram till mig minsann. Och om vi börjar prata så har jag en mörk röst och så pratar jag eftertänksamt och...och smart.
En sån kvinna, ni fattar. Och ni må tro att jag har försökt vara en sån kvinna. Oj oj oj , jag har satt mig i hörn, jag har klätt mig i klänning, jag har ett cigarettmunstycke men mitt problem är att jag blir så himla uttråkad av att sitta o va tyst.  MEN NU!!! Nu har jag blivit en sån kvinna, här på bloggen. Jag har grace, jag är mystisk, jag är intelligent, jag är smart, jag är klok. Läsaren av bloggen får en känsla av att jag kanske är lönnmördare/detektiv, just för att jag är så himla hemlig.
MOhahahaHAHa

I alla fall så ska jag nu försöka lära mig mer om internet för att fler folk ska börja läsa denna blogg så att  fler kan undra vem jag är. Jag vill bli den mystiska kvinnan i hörnet med hela svenska folket!! Som en superhjälte som räddar folk från ondska genom att skriva i en blogg.

Så uppgift 1 är att lära mig hur man skriver in sökord i bloggen så att olika inlägg blir googlebara...jag tror det är därför man ska göra det. Tex så skulle detta inlägg kunna ha sökord som: mystisk kvinna, våta dröm, blyg, grace, röda läppar.

Uppgift 2 är att lära mig vad haschtagg är. Jag har förstått att det har nåt med att länka att göra. Jag borde kunna göra det på bloggen? Jag vet att det är en sån här fyrkant #, eller?

Nu har jag inte tid att skriva mer, jag ska leta upp funktionen "sökord".  Är det det som är "etiketter"?

söndag 24 februari 2013

Framgången på sofo


Den här bloggen blir alltmer framgångsrik vilket ju såklart är jättekul, men framgången har sina baksidor. 

Igår var jag på hipster bonaza i sofo. Det var nice. Det var dans, drinkar, whisky, inlagda grödor och ingefära. Och det var avundsjuka miner. Ja, det märktes väldigt tydligt. 
Det var folk där som var framgångsrika med det dom gör, det var Ad`s, webdesigners, skådisar, projektledare, musiker mm. 
Mediafolk helt enkelt.  
Folk som vanliga människor kan bli avundsjuka på. 
Folk som vanliga människor vill vara som. 
Folk som ville vara som mig. 
Jag förstod det på deras blickar. Jag förstod det på deras sätt att vilja vara nära mig, prata med mig, skämta och skratta med mig. Dansa med mig. Samtidigt fick jag väldigt mycket beröm för min blogg. Alla följde min blogg. De sa att den var unik. Att jag skriver så otroligt bra. Att det är spännande med någon som vågar sticka ut hakan. Det är coolt att jag jobbar med text på det sättet jag gör. Jag fick till och med beröm för mina proffsigt tagna foton och egen designade konstverk som jag lagt upp på bloggen, jag menar jag är ju inte ens utbildad eller jobbar som designkonstnär eller fotograf, jag är autodidakt, jag har en medfödd talang till det mesta som är kreativt. Självklart är det roligt och höra. Jag blev glad. Men jag kom ju dit för och ha kul, jag tänkte att vi alla var på samma nivå men sen blev jag höjd till skyarna. 
Ibland tänker jag att det kanske är för att jag är halvarab som folk blir så där extra imponerade. Det finns ju en exotism över arabvärlden. Att vi är väldigt vackra och sådär och det märks ju att folk tycker det är spännande. Så när jag kommer in i rummet så stannar folk liksom till och bara tittar, som att jag har ett ljussken runt mig, och när de sen får veta att det är jag som ligger bakom den hemliga bloggen så blir det overload i hjärnan på dom. 

en länk

Detta inlägg finns till för att jag länkar hit från det här inlägget

torsdag 21 februari 2013

varning för tår

Fy vad jag ogillar fötter. Dom är så äckliga och fula. Speciellt mina för dom sitter på mig, det är alldeles för nära. Ok, det kan finnas en och annan skaplig fot, en gång när jag var ca 16 år kände jag en tjej som hade fötter jag inte fick fekala kräkningar av att se. Hon hade små och runda fötter, dom såg nästan ut som bebisfötter och bebisfötter får en inte tycka illa om för dom sitter på bebisar och bebisar är oskyldiga små varelser och därför är dom söta.

Mina fötter är långa och beniga, taniga och krokiga, förutom lilltån- den är bara benig och krokig, jättekrokig, den är som en torr, hård, blek snigel utan skal som har korvat ihop sig i sig själv. Sa jag att den inte hade skal? Den har inte ett skal men den har en konstant förhårdnad på sig. Urk.

Jag tar inte hand om mina fötter. Jag gör nästan ingenting för att mina fötter ska må bra förutom två saker:

1. Jag filar fötterna ca 2 gånger per år, detta för att jag ska slippa köpa nya skor i en storlek större eftersom mina torra, hårda hälar och trampdynor växer så enormt.

2. Jag pillar bort tånaglarna. Jag river av dom. Detta för att jag vill undvika långa häxtånaglar.

Häromdagen slog jag långfinger-tån i tröskeln. Jättehårt. AJ!!! Jag svor ut i rummet och kröp ihop på golvet som min lilltå.                Här är den, lite blodig, svullen och röd.


måndag 18 februari 2013

stylist- javisst

Ja som ni kanske inte vet extraknäcker jag som stylist och scencoach. Jag skulle bara säga det. 

söndag 17 februari 2013

Är det nån som har tappat en menskopp?


Idag när jag var på väg till hotellet så hittade jag en menskopp på gatan. Det är ju jättesorgligt när sådant händer så jag plockade upp den och la den i säkert förvar bredvid min egen.
Har du tappat din menskopp? I så fall är du välkommen att kontakta mig här: http://minhemligablogg.blogspot.se

fredag 15 februari 2013

gbg the place to be

jag är i gbg, detta har hänt:
jag har inte duschat
en alf-klämdocka har klämt min tutte
jag har druckit öl och ätit veganpizza med salamikorv
ett wiispel har spelats, det innehöll dans
jag har träffat en man som kallas Kniven, Kniven har en lätt skelning i ögonen
jag har åkt spårvagn
jag har varit rolig i grupp
jag har burit löständer
jag har rökt klickcigg
burit olika hattar med andra personer som burit hattar
tagit middagslur
druckit rödvin ur en baginbox-box
beskådat ponyporn
ätit vegansemla
fått en alla-hjärtans-dag-present i form av sång och dans

kommer snart äta popcorn.




torsdag 14 februari 2013

Marknadsföring

I går satte jag på mig glasögon för att verka smart. Sen skrev jag på papper på väggen. Väldigt affärsmässigt. I dag har jag jobbat med marknadsföring. Jag har nu lite olika loggor.


tisdag 12 februari 2013

Jag ska till Japan

Jag minns för en månad sen ungefär då åkte jag hem från Japan. Jag var i Japan innan jag åkte hem från Japan. I går fick jag veta att jag fått stipendie så jag kan åka tillbaka till Japan. Det ska bli kul i Japan. Jag ska riktigt götta ner mig i japansk scenkonst. Mums. Ja´ säger Ja till Japan.

En gumme

Jag har haft förfärligt ont i ryggen de senaste dagarna. Från nacken upp till höger höra och ut i höger arm så att den känns helt smärtsamt bortdomnad och också ner i ryggen, svanskotan och höger lår. AJ! Inte kul.  Fick photoshop. Försökte lära mig photoshop själv, det gick inte så bra men jag la några färgglada papper ovanpå varann och sen förstärkte jag färgerna i photoshop. Då blev jag lite glad. Det är en liten gumme.

lördag 9 februari 2013

Tandkrämen del 2

Det händer mycket i mitt liv just nu t.ex. upptäckte jag något suspekt med tandkrämstuben i morse.
Obs. Detta är inte samma tandkrämstub som jag skrev om i förra inlägget, denna tandkräm utlovar dock också ett bländade vitt leende. 
                           

torsdag 7 februari 2013

Mitt bländande leende.

 När jag var i japan köpte jag en tandkräm för att få ap-vita tänder. Jag har inte fått det.

onsdag 6 februari 2013

jag gäspar

jag har precis läst den här bloggen: http://mestfakta.blogg.se. Hon skriver så himla mycket den där Karolina. Hon spottar ur sig spydigheter, fyndigheter, tråkigheter och nyheter och är även rätt kul när hon gör det.
Jag känner mig oproduktiv när jag läser hennes blogg. Jag skriver inte så mycket i min blogg. Hon skriver ibland två gånger på samma dag. Det gör jag också men jag upplever det inte som produktivitet när jag gör det.
Jag gillar Mestfakta-bloggen. Hon hade paus ett tag från bloggandet och då kände jag mig tom. Nu är jag fylld igen, proppfull. På ett bra sätt. Det som är bra med att vara proppmätt är att efter ett tag kan en äta mer igen. Det kan räcka med nån halvtimme så är en redo igen.
Igår födde stora döden lilla livet. Jag tror att hen ska heta Hayek junior efter mig. 

tisdag 5 februari 2013

en tant med ett rep



På min gård hemma i stan så bor en tant som brukar gå promenader. Ibland har vi hälsat på varann. Hon ser ut som en vanlig tant med byxor och kappa och mössa på vintern. Hon brukar gå runt med ett rep. Där går hon runt och ler förnöjsamt med repet dragandes efter sig. Hon tror att hon har en hund. En blandras av nåt slag. Den heter Skorpan säger hon. Men det är bara ett rep. 

En succe´.

I dag känner jag mig som en succe´.  Lördagens läsning på Kulturhuset blev en succe´. Jag gjorde inte bort mig alls, det var folk där som inte buade och jag var lite kul med flit.